Profil

Trine Andreasen - klinik TA zoneterapi Roskilde

Klinik TA er en drøm der er gået i opfyldelse og mit formål med at behandle, er at støtte klienter til at få kroppen i balance.

Jeg hedder Trine og er født i 1974. Jeg er gift og mor til 3 børn, en dreng på 17 år og tvillinger på 11 år(dreng/pige). 

Med min dreng på 11 år som har ADHD, og jeg selv har været stress ramt og jobudfordret, kender jeg kun alt for godt til, når kroppen er i ubalance. Jeg har været igennem en personlig udvikling via min uddannelse som zoneterapeut, hvilket har gjort at jeg i dag er god til at mærke efter i min krop, og derved sige til og fra.

Jeg ser holistisk på kroppen, det vil sige at jeg kigger på hele personen og ikke kun symptomet. Derfor er det vigtigt at jeg får et grundigt indblik i din generelle helbredstilstand og jeg vil derfor stille en række spørgsmål.

Jeg er uddannet zoneterapeut fra ZCD skolen i Holbæk og er godkendt som Registreret Alternativ Behandler (RAB) – Dette giver dig sikkerhed for, at jeg har en solid uddannelsesbaggrund og er godkendt efter sundhedsstyrelsens bestemmelser.

Tavshedspligt i mit arbejde som zoneterapeut er  en selvfølgelighed.

 

Læs her om behandlinger…

eller

Se her hvad andre klienter siger om deres forløb

 

ZCT - Klinik TA zoneterapi Roskilde

 

 

RAB - Klinik TA zoneterapi Roskilde