Ørearkupunktur

Øreakupunktur

Øreakupunktur er en behandlingsform med tynde nåle, som stikkes ind i øret på særlige punkter. Punktet på øret bliver stimuleret, så kroppens balance genoprettes. Det er en form for smertelindring, hvor effekten vil komme indenfor kort tid, idet der arbejdes med centralnervesystemet. Øreakupunktur afhjælper smerterne ved bl.a. at sende signaler til hjernen for at forbedre funktionen i det område, der bliver behandlet.

Man kan finde hele kroppen i øret, alle legemsdelene; organerne, musklerne, knoglerne og nervesystemet. Hvis der er et problem/lidelse i kroppen, vil det afspejles i øret. Det respektive punkt i øret vil være trykfølsomt og ømt. Man kan stort set behandle alt via øret. Øreakupunktur er en utrolig hurtig virkende behandlingsform og i løbet af ca. 30 sekunder kan smerter nogen gamge aftage eller hel fjernes.

Øreakupunktur er også et godt supplement til zoneterapi.

Jeg bruger en palperstav til at mærke de ømme punkter i øret og hvor der er ømt sætter jeg en nål, tilsvarende de symtomper du kommer med. Nålene skal typisk sidde i ca 25-30 min.

Japansk Lifting – tilbydes fra den 28/9-16

Se her hvad andre klienter siger om deres forløb

Se hele prislisten her…