Referencer

Jeg kom til Trine med én primær problemstilling; ubalance i min cyklus efter udtagning af hormonspiral.

Trine er en yderst behagelig og kompetent behandler. Hun har en god intuition for hvor meget/lidt der skal tales og kommer kun med velovervejede råd. Hendes behandling har gjort at jeg har fået ro på min cyklus, der er ikke de store smerter og kraftig blødning forbundet med hver periode og ægløsning.

Da vi først kom igang med behandlingen, stod det hurtigt klart, at min krop var meget stresset. Det giver rigtig god mening, ovenpå et par hårde år med skilsmisse, arbejdsløshed, jobstart og familiære udfordringer. Jeg tog det til efterretning og har skærpet mit fokus på min egen krop og omsorg for den. Trine har givet mig anbefalinger til kosttilskud, som virkelig har givet mig energien tilbage. Herligt! Jeg føler mig i trygge hænder når jeg er hos Trine og hendes behandlinger har gjort underværker for mig og min krop.

jeg kan på det varmeste anbefale Trine som zoneterapeut.

Tanja


Jeg har fået en enkelt behandling hos Trine i forbindelse med at jeg gennem en uges tid havde haft ondt i nakken/kravebenet og i højre arm. Da det var tiltagende, tænkte jeg det kunne være en mulighed at prøve zoneterapi, selvom det ikke var noget jeg havde erfaring med.

Trine gav mig en behandling af en times varighed. Jeg kunne mærke, at Trine ”gik til den” og var rigtig effektiv, når hun ramte de områder, hvor jeg var øm. Jeg var ikke i tvivl om, at hun ramte plet I øvrigt supplerede hun med akupunktur.

Jeg havde det fint bagefter og dagen efter var mine smerter væk og jeg fik ikke brug for yderligere behandlinger.

Imponerende at Trine med kun én behandling kunne fjerne mine smerter i nakke og arm. Det er bestemt ikke sidse gang, jeg gør brug af hendes ekspertise.

Rikke


Efter et langt behandlingsforløb efter brystkræft, mange operationer, kemo, stråleterapi og medicinsk behandling, står jeg tilbage med en slidt og ødelagt krop, mærket efter stor fysisk og psykiske belastning.

Derfor opsøgte jeg Trine, i håbet om at hun kunne hjælpe mig med nogle af de mange senfølger jeg lider af: smerter i lænd og ben (diskus prolabs), gener i skulder og arm pga. operation, smerter og kramper i ben efter kemo og antihormon, hedeture, søvnproblemer, mangel på energi og generel ubalance i kroppen.

Allerede efter få behandlinger kunne jeg mærke en forskel, jeg kan ikke helt sætte en finger på, hvad der sker, blot konstatere, at jeg efter behandlinger hos Trine næste ”glemmer” mine udfordringer som et klart tegn på, at der er sket en positiv forandring.

Det er rigtig behageligt at komme hos Trine, hun lytter til mine behov, og præsenterer mig også for andre muligheder som evt. kunne hjælpe mig. Hun er et dejligt, nærværende og empatisk menneske som møder mig på en roligt og professionel måde.

Jeg kan varmt anbefale Trine til andre, jeg har kun ros – at komme hos hende og få zoneterapi, er bare dejligt – prøv det :-)”

Karina


Jeg har fået zoneterapi hos Trine igennem mit kemoterapiforløb. Jeg oplevede Trine som meget imødekommende og empatisk.

Samtidig var hun yderst professionel og undersøgte til bunds hvordan hun bedst kunne hjælpe mig i min situation. Selve den zoneterapeutiske behandling var ren velvære. Jeg kan kun anbefale andre at få behandling hos Trine.

Stine